Søk

Når Arne & Carlos kommer til Mostun blir det båe fugle- og strikkesnakk.

Når Arne & Carlos kommer til Mostun blir det båe fugle- og strikkesnakk.

Vårens program på Mostun

Gled deg til en vår med kjekke naturaktiviteter på Mostun natursenter! I tillegg til aktivitetene listet opp under, så er kafeen vår åpen hver søndag mellom 12 og 15, mens det på hverdagen er fullt kjør med skoleundervisning.

29. januar: Fugledag kl. 12-15

Familieaktiviteter som snekring av fuglekasser, fuglebingo og telling av hagefugler. Bålpanne og kafé. Mer info på Facebook: https://www.facebook.com/events/1838298983104686/

15. februar: Kråkesafari og barnekino (NB: UTSOLGT)

Vi går på kråkesafari langs Mosvatnet mens 10.000 kråker og kaier kommer flygende inn til Mosvatnet for å overnatte. Det er en magisk stemning! Kråkeekespert Øyvind Gjerde er guide. Vi avslutter med kafé og barnekino inne på Mostun natursenter.

22. februar: Kråkesafari

Mer info og påmelding kommer!

12. mars: Fuglekassesnekring

Ta med familien og snekre fuglekasser på Mostun! Vi har åpent mellom 12 og 15, og her har vi byggesett av fuglekasser som du kan kjøpe.

6. april: Strikk fugler med Arne & Carlos

Billetter kjøper du her:

https://www.deltager.no/strikk_og_drikk_med_arne__carlos_06042017

Velkommen til en kveld utenom det vanlige når vi inviterer til «Strikk fugler med Arne & Carlos» i Stavanger!

Denne kvelden blir det foredrag og kursing fra verdens kanskje kuleste strikkere, Arne & Carlos, men også mye tid til strikk, kos og snakk - om både fugler og strikking. I kafeen selger vi noe godt å spise og drikke (ikke alkohol). Det hele skjer på Mostun natursenter, i Naturvernforbundts splitter nye bygg med flott utsikt ned til fuglelivet ved Mosvatnet. Arne & Carlos starter klokken 19, men vi har åpent allerede fra 18 for de som vil komme tidlig for å strikke i sosialt lag. Loddsalg har vi også, med fine premier!

30. april: Humlesøndag

Familiearrangement med snekring av humler, salg av humlevennlige planter og frø, ansiktsmaling og andre kjekke humleaktiviteter.

 

POST: Postboks 441, Sentrum, 4002 Stavanger BESØK: Mostun natursenter, Henrik Ibsensgate 59,Stavanger.
TLF: 51 52 88 11 MOB: 977 12 253  EPOST: