Søk

Bymåker var tema for Alf Tore Mjøs´foredrag på Mostun.

Bymåker var tema for Alf Tore Mjøs´foredrag på Mostun.

Ny Mostun-rekord!

I fjor hadde vi 108 deltakere fordelt på fire torsdagkvelder på Mostun. I år har vi hatt 127 deltakere på fire foredragskvelder. Det viser at Mostun er godt på vei til å bli den grønne samlingsplassen i Stavanger.

Det er Frode Ødegaard, insektforskeren fra NINA som har samlet flest tilhørere med 41. Da var det ikke en ledig stol igjen i lokalet. Også temaet fremmede arter samlet mange interesserte med 38 tilhørere. I gjennomsnitt har det deltatt 32 tilhørere hver torsdagkveld på Mostun.

Foredragssalen på Mostun fungerer godt. Den er intim og med god akustikk. Men plassen er begrenset. Når vi passerer 40 tilhørere blir det svært trangt om plassen. Men ingen skal frykte å bli avvist. Men flere stoler og god stuing skal vi få plass til alle som vil bli opplyst.

Siste foredrag i serien "Natur på torsdag" går av stabelen førstkommende torsdag. Da er det Øyvind Gjerde som som skal fortelle om kråketrekket til Mosvatnet. Han starter kl. 18.30 fra Mosvangen Camping og tar folk med på vandring gjennom kråkeskogen til Mostun der foredraget starter kl. 19.

 

POST: Postboks 441, Sentrum, 4002 Stavanger BESØK: Mostun natursenter, Henrik Ibsensgate 59,Stavanger.
TLF: 51 52 88 11 MOB: 977 12 253  EPOST: